Walking in a Winter Wonderland

img_0942

Är ni lika exalterade som vi är över snön? Både jag och R tycker att vintern är helt underbar, snön gör landskapet så vackert och allt är tyst. Men framförallt slipper man den jobbiga värmen. 😉

Vad händer i företaget då undrar ni? Jo, det är ju såhär att vi jobbar hårt för att få ut boxarna och vi har fått skjuta upp releasen många gånger av olika anledningar. Men den allra största anledningen är att vi vill att allt ska vara perfekt, vilket ni förmodligen förstår är ett orimligt mål.
Vi har några författare klara som vi ser fram emot att ha med, men varje box är ju en överraskning så vi kan inte berätta nåt i förväg. Något som vi däremot stolt kan berätta är att vi i den första boxen kommer att presentera en dalsländsk författare! Vi känner att det är passande att ha med något som representerar vårt hem i debutboxen.

Men varför tar det sån tid att få ut den här boxen då?! Som sagt så är vi så fruktansvärt nervösa över att det inte ska bli bra och hittar hela tiden små fel, men det är också andra saker utöver företaget som har tagit lite mer tid än vanligt.
Det är viktigt att hela livet inte kretsar kring företaget och ännu en sak vi har gemensamt utöver LitteraturRäven är musik. Närmare bestämt så spelar vi båda viola, vilket bland annat innebär framträdanden och övningar med orkester. Just nu ser vi fram emot att få vara en del av Forever Floydian på Kulturbruket i november! Spännande!!

Nog om det, dags att återgå till arbetet! Och njut av det underbara vintervädret vi har just nu, det ska åtminstone vi göra.