Det är så nära nu!

IMG_0686

Det är så spännande nu när man känner att det är nära start! Att veta att man snart har en riktig verksamhet, att vara sin egen chef och givetvis kunna skryta lite om att man är egen företagare. 😉
Men allt är ju inte guld och gröna ängar, speciellt inte när vi båda är högkänsliga och introverta. Stressen över allt som komma skall och oron över att inte göra det bra nog är konstant överhängande, men det som tröttar ut mest är nog ändå det sociala livet man ska upprätthålla utöver företaget. Just nu består nog vårt sociala umgänge mestadels av varandra och att spela i orkester, men det är alldeles lagom mycket socialiserande anser vi, haha!

Nej, jag tycker att vi är ganska bra ändå och att ta chansen att få arbeta med något som man älskar är värt allt det jobbiga som medföljer. Vi får helt enkelt göra det här i vår takt och ta problemen som de kommer, vi har ju så mycket idéer inför framtiden som vi vill sätta igång med.

Något inte helt orelaterat är ju att vi är med i Dalslänningens Xtra-tidning! Jätteroligt med den fina artikeln och lite lokal publicitet, men vi var så otroligt nervösa när vi gjorde intervjun att det är ett under att vi fick med all information. (För er som inte sett den så finns den att läsa här.)

Hoppas att ni har en lika bra vecka som vi har haft och glöm inte att följa oss på våra sociala medier!