Januari Börjar Året.

Tack för all respons på vår Premiärbox!
Vi kommer att göra ett separat inlägg om boxen i sig och innehållet så fort vi lanserar Januari-boxen, vilket är väldigt snart så klart, så håll utkik så ni inte missar den!

Just nu håller vi på att jobba för fullt med Januari-boxen för att få den att bli så bra som möjligt. Jag kan ju också nämna att denna månadens bok är mer åt fantasy-hållet. Jag själv har inte läst lika mycket fantasy som J har gjort, men genren ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Annars hade jag nog inte läst om alla Harry Potter böckerna varje år…

Mer vågar jag nog inte avslöja om denna månadens box! Det är ju trots allt överraskningen som är en av de viktigaste grundpelarna här på LitteraturRäven.

Hoppas ni har haft en bra torsdag, så ses vi igen nästa vecka!

R.