LitteraturRäven 2.0

Hej alla vänner!

Det var verkligen ett tag sen vi hördes vid här, eller någonstans för den delen, och  vi känner att det är dags för en förklaring till detta försvinnandet. Så det ska ni få nu idag, den förste december 2018.

Vi har inte varit borta helt och hållet, trots att det är så det verkat som. Sanningen är den att det konceptet vi körde med och började bygga LitteraturRäven på är inte riktigt det vi hade tänkt oss egentligen. Visst, det var en av våra många idéer, men i praktiken blev det inte alls som v hade tänkt oss. I förra blogginlägget, som skrevs för över ett år sedan nu, berättade vi att vi kände att fokuset hade lämnat böckerna, och det tyckte vi inte om. Med en box kände vi en viss press att också få i så mycket som möjligt av annat, så som teer, choklad, bokmärken osv. Det tyckte vi inte om, det var inte alls vår idé. Boken skulle alltid vara i fokus. Vi kom aldrig heller riktigt igång med det vi ville, och då uppstod det som en liten krasch för oss, mentalt. Vi visste inte riktigt hur vi skulle gå vidare, och det var tid nog att gå tillbaka till ritbordet. Så det är därför vi har varit borta.

Men nu är vi här igen! Så vad innebär det, undrar ni säkert! Jo, helt enkelt innebär det att bokboxen, och LitteraturRäven, som ni visste om den tidigare, inte längre finns kvar. Och vi hoppas att vi har ert fulla stöd för det här there is great things to come, om ni bara håller ut! Och ni behöver inte ens hålla ut speciellt länge, för det börjar redan IDAG!

Vi har, från och med idag, startat en PODD!
Det var en idé vi hade länge, men inte riktigt kände att vi kunde börja med , för vi har väl inga som skulle lyssna. Helt fel tänkt, med andra ord. Klart vi ska starta en podd, det är ju helt rätt väg att gå, kände vi nu, så det är det vi gör! Vår podd heter Tekoppar och Fabler och är lite som ett av många kommande tillägg i vad som kommer vara LitteraturRäven 2.0, och ni är mer än välkomna att lyssna på den. Vi jobbar omgående den kommande veckan (och för framtiden) att få den så bra så möjligt och att få ut den på så många plattformer som möjligt. Än så länge finns den på Soundcloud, den är också på väg upp på Acast, och den är snart uppe på Podcaster/iTunes också!

Vi har fler idéer som snart kommer i verket, de också, men vi väntar med att berätta om de tills vi vet hur vi vill framföra dem 😉 Men några hintar kan ni nog finna i podden *wink, wink*.

Nu är det nog för idag, men har ni några frågor så är ni mer än välkomna att höra av er till oss, och vi kommer svara på alla frågor bäst vi kan!

Ha en fantastisk första december!

Kram, R&J