Nu är vi tillbaka!

Som ni kanske har märkt, så har det varit ganska tyst här och på våra övriga sociala medier, och vi be om ursäkt för det och vill försäkra er om att vi inte har försvunnit! Vi tog bara ett litet sommarlov, men nu är vi helt och hållet tillbaka och redo för helt nya tag.

Med det sagt, så vill vi också nämna att en del spännande förändringar kommer att ske här på LitteraturRäven. Den största är hur boxarna kommer se ut.
Vi båda känner att för mycket fokus, speciellt från vår sida, har lagts på de övriga prylarna som kom med i boxen, och det är absolut inte vad vi ville. Planen har alltid varit att de självpublicerade böckerna skulle få den fokusen de förtjänade, och den idén står vi fast med, så från och med nu kommer resterande boxar endast innehålla böckerna som vi väljer att skicka ut. Det kommer fortfarande finnas boxar lite då och då vid speciella  tillfällen där vi gör något större, eller något mer, men vi vill att fokusen sk förbli på böckerna och endast böckerna. Vi hoppas att vi har erat stöd i detta beslut!

Lite andra förändringar kan nu ske tack vare detta beslut, lite fler val, så att säga. Men de håller vi hemligt ett litet tag till 😉

Tusen kramar, R & J