Old box, new box

Nu är Januariboxen uppe i webshoppen och på väg hem till er där ute, det går därmed inte längre att köpa vår premiärbox. Vi hoppas att ni i framtiden fortsätter att köpa våra boxar och att ni kommer med tips på vad vi kan göra bättre, men även vad ni tyckte var bra och vill se mer av! Med tiden kommer vi förhoppningsvis, om basboxen går bra, att kunna introducera boxar i olika prisklasser och genrer. 🙂 Så mycket idéer, så lite tid

Men först och främst kommer vi att skriva lite om vad som fanns i vår första box:
En signerad kopia av boken Imbecill, av Siv Jägrung
Choklad från Malmö Chokladfabrik
Piglets från Teapigs
Té-inspiration från Teapigs
Handmålat bokmärke

Boken är, som ni säkert redan vet, skriven av en lokal författare och vi visste direkt att vi ville ha med den. Vi gillade hur den var skriven och man ville bara fortsätta läsa den.
”Kari var ett av trettio barn som kom till Sverige från Tyskland sommaren 1945. Ett svenskt par tänkte adoptera henne, men så dog hennes tilltänkte pappa och hans fru lämnade tillbaka Kari till barnhemmet. Och nu började en karusell med utredningar och undersökningar vid barnsjukhuset, en karusell som slutade med att hon stämpades som imbecill.
Berättelsen om Kari är skildringen av ett barns och en ung kvinnas vardag i 1940-, 50- och 60-talens Sverige. Om utanförskapet, skammen och frågorna. Den följer också hennes fortsatta liv fram till vår tid och är en närmast otrolig berättelse.”
Vad gäller de extra artiklarna så ville vi att den första box en skulle vara lite speciell, så det innebar två mindre artiklar och så vi slängde med ett (av J) handmålat bokmärke – bara för att det var jul. 😉 (Det kommer att finnas 1-2 artiklar i varje box hädanefter.)
Vi är båda té-drickare och vad passar bättre en kylig kväll än en stor kopp te, så téer kommer nog vara ett återkommande inslag i våra boxar. Att det blev just Teapig var givet, förutom de otroligt söta förpackningarna och trevliga bemötandet, så är ju deras té gott också. Och ingen kan komma och säga att chokladkakorna inte är söta de med!

Skulle det vara av intresse med en podcast där vi diskuterar böcker vi har i våra boxar mer ingående, eller föredrar ni att vi bara skriver om de? 🙂

J&R

4 comments

  1. Mycket gärna fler bokmärken, det var så fint det jag fick 🙂

  2. Hej! Trevligt att ha ett paket i brevlådan , även fast jag beställt det själv så var det mycket spännande att bära hem och sen öppna, som en present till mig själv. Mysigt med god choklad, och gott te att avnjuta endast för mig. Vill gärna beställa fler boxar i framtiden. MVH Anette

    1. Hej! Vad roligt att ni tyckte om vår debutbox! Vi ser fram emot att skicka fler boxar till er!

      Vänliga hälsningar,
      R & J

Comments are closed.