Update hos LitteraturRäven

Tänkte att vi kunde skriva en liten update så här på en torsdag!

Då vi har haft lite problem med logistiken så har utskicket för Februari-boxen inte kunnat hända än och vi ber så mycket om ursäkt för det och tackar er för ert tålamod!

I övrigt har jag och J haft fullt upp med mycket och jag har haft oturen att blivit sjuk. Tack och lov så stoppar inte det läsningen, så när jag inte har sovit, sett på Star Wars och taggat J i roliga klipp på Facebook så har jag passat på att läsa Den Oändliga Historien. Kan ännu inte säga att jag rekommenderar den, då det är dags för en ny rekommendation, men mysig är den allt!

J vet dock vilken bok hon vill rekommendera!
Momo – eller kampen om Tiden av Michael Ende. Boken blev rekommenderad till henne av en bibliotikarie, och J tycker att den passar perfekt för högläsning och på så sätt kan man spendera lite extra mysig tid med sina barn, barnbarn osv!

Jag själv vet inte riktigt vad jag vill rekommendera… men februari är ju trots allt kärlekens månad, så jag rekommenderar ingen annan än Pride And Prejudice av Jane Austen. En perfekt kärleksberättelse i mina ögon! ’Nuff said 😉

Nu ska jag försöka krya på mig lite till och tagga J i fler roliga klipp på Facebook, och vi återkommer till veckan med innehållet i Januari-boxen och förhoppningsvis inga fler problem med logistiken!

R&J