Vårkänslor

Nu när våren äntligen har förmått sig att dyka upp är det inte bara träden som knoppar utan även idéer inför sommaren som vi hoppas kunna förverkliga, bl.a barnboxar och kanske något event. So many ideas, so little time.

Sedan har vi inte bara varit slarviga med vår veckouppdatering på bloggen, utan vi har ju också missat månadens bokrekommendation för mars/april så det kommer upp så fort vi har enats om de, haha.
Det fanns helt enkelt inget att skriva om förra veckan, men nu så har vi ju släppt vår Stora Bokbox som innehåller de 3 första böckerna som vi hade i våra boxar. Lite tråkigt för er som köper en box varje månad att inte få nåt nytt, men vi vill låta våra nya kunder få en chans att ”komma ikapp”. Ni andra får helt enkelt vänta en månad 🙂

Det finns endast ett begränsat antal av dessa, så passa på att tipsa era vänner om att de kan köpa vår Stora Bokbox (till ett förmånligt pris givetvis;))! Vi vill gärna fortsätta erbjuda den här typen av ”uppsamlingsboxar” i någon form även i framtiden, vad tycker ni om det?

Hoppas att ni njuter av vårvärmen lika mycket som vi och berätta gärna hur det går för er med bokutmaningen! Kommentera här nedan, på FB eller tagga oss gärna på Instagram @litteraturraven

#litteraturräven #litteraturrävarläser #litteraturrävensbokutmaning2017

J & R