Om oss

Att läsa har alltid varit ett stort intresse för oss båda och det var där allt började. Vi visste att vi ville starta ett företag som hade med böcker att göra, men det svåra var att komma på en hållbar idé. Bengtsfors är ett, om än väldigt mysigt, väldigt litet samhälle i natursköna Dalsland, med andra ord så visste vi att en fysisk bokhandel inte skulle klara sig länge här.
Vi övergav ganska snart drömmen om att ha en bokhandel, men ideérna fortsatte att utvecklas i tysthet under det kommande året och skapade till slut allt det som LitteraturRäven är idag!

Vi strävar efter att öka intresset för läsning, inte bara för den ovana läsaren utan också för läsaren som är fast i en genre. Vi vill uppmana till en trevlig lässtund tillsammans med barnen, eller att bara ta det lugnt en stund på dagen och läsa en bok du kanske aldrig hade tagit upp annars.
Vi tror att alla kan tycka om att läsa bara de finner en bok som passar just dem, och att alla vana läsare kan dra fördel av att vidga sina vyer när det kommer till litteratur!


LitteraturRäven är en möjlighet för den nyfikne, en utmaning för den modiga, och en upplevelse för den som vill ha något mer!

  • Johanna
  • Design & innehavare av onödig fakta


  • Rebecca
  • Marknadsföring & ledare av vilda bokdiskussioner